Entra | Registra't

Va néixer a Terrassa (Barcelona) el 1970, tot i que ha residit durant la major part de la seva vida a Lleó. Es va llicenciar en Ciències Biològiques per la Universitat de Lleó i va ampliar els seus estudis a Escòcia i París. És professora de Secundària i Batxillerat, activitat que compagina amb l'escriptura i la creació de recursos didàctics.

Ha publicat onze poemaris sota el nom d'Ana Isabel Conejo i ha rebut nombrosos premis que reconeixen la seva trajectòria com a poeta.

La seva producció en el terreny de la literatura infantil, signant com a Ana Alonso, és molt rica i ha estat reconeguda amb diversos guardons. Entre els seus títols destaquen: la col·lecció Pessic de Sal, que combina ficció i divulgació, El Secret d'If, escrita en coautoria amb Javier Pelegrín, la novel·la gràfica conjunta La ciutat transparent, la saga La clau del temps, El somni de Berlín, el projecte transmèdia Odio el rosa, la trilogia Yinn, Lluna i Els incorporis ...

També és autora de nombroses adaptacions i traduccions de Clàssics publicats en diferents editorials, així com de recursos didàctics relacionats amb diferents àrees i nivells.