Entra | Registra't

Esdeveniments

Plaça del Llibre a València

Jollibre serà present a la V Plaça del Llibre, dintre del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura de la Generalitat Valenciana, que es celebrarà de l'1 al 5 de novembre a la plaça de l'Ajuntament de la Ciutat de València.

La Plaça del llibre, juntament amb la Fira del Llibre, és un dels esdeveniments culturals més importants en la nostra llengua. Comptarà amb una extensa i diversa proposta d'activitats per a totes les edats, entre les quals Jollibre tindrà participació destacada dintre de la literatura juvenil, afavorint així el contacte directe entre escriptors i lectors primerencs. Dins de les activitats per als més petits, el diumenge 5 de novembre serà el dia més destacat amb la cavalcada per la lectura, on participaran alumnes de diferents centres que escenificaran, disfressats dels seus personatges literaris preferits, alguns fragments de les obres de lectura a l'escola.

La presència de Jollibre dins del marc de la Plaça del Llibre és una meravellosa oportunitat per presentar gran el catàleg de l'editorial, tant els nous com els d'escriptors consagrats, així com l'equip gràfic que il·lustra cadascú dels nostres llibres.

Entre els actes ja programats de Jollibre, trobarem dues trobades el dia 2 de novembre. La primera tindrà lloc a les 10:00 h a l'aula 1 dins del CC Octubre (C/ Sant Ferran, 12) i comptarà amb la presència de la nostra escriptora Lluïsa March, qui parlarà de la seva obra Imagilàndia amb els alumnes del CP L'hora de Paiporta. Més tard, a les 11:00 h, altra de les nostres autores, Gemma Pasqual i Escrivà, parlarà de La rosa de paper amb els alumnes de CP Vicente Gaos al saló d'actes del CC Octubre.

Ja el dia 3 de novembre, altra de les nostres escriptores, Teresa Broseta, ens presentarà a l'Escenari de la Plaça del Llibre (Plaça de l'Ajuntament de València), el seu llibre Bruixots per un dia, amb la presència del col·legi CP Nicolau Primitiu i CP Villar Palasí. Per últim, a les 12.00, a l'emblemàtic àtic del CC Octubre, Esperança Camps aproparà la seva obra Alfabet de futur als alumnes de l'IES Blasco Ibáñez de Cullera.

Més informació: http://placadelllibre.com/vlc/