Entra | Registra't

Esdeveniments

Isabel-Clara Simó guanyadora del Premi Trajectòria de la Plaça del Llibre

L'escriptora valenciana rebrà el premi l'1 de novembre.

En un any en què l'escriptora valenciana torna al món de l'escriptura, la Plaça del Llibre ha volgut premiar la trajectòria intel·lectual d'Isabel-Clara Simó. 

Isabel-Clara Simó (Alcoi, 1943) és considerada com una de les autores modernes més importants de la literatura catalana. La seua obra ha estat traduïda a l’alemany, l’anglès, el basc, el castellà, el francès, el gallec, l’italià, el neerlandès i el suec. Ha participat en nombrosos congressos acadèmics i ha fet més de mil conferències, a tot arreu, també a l’estranger. Ha col·laborat regularment en nombrosos mitjans de comunicació, ha participat en diverses obres col·lectives i d’investigació i la seua bibliografia també inclou diversos títols teatrals.


Així, l'escriptora que enguany publica "El krank" continua el camí d'altres il·lustres escriptors com Joan Francesc Mira (2014), Jaume Cabré (2015), Maria Antònia Oliver (2016) o Marc Granell (2018). 

Si voleu assistir al lliurament, tindrà lloc l'1 de novembre, a partir de les 21.30 h al Centre Cultural Octubre (carrer Sant Ferran, 12).