Entra | Registra't

Esdeveniments

Gemma Pasqual a les aules: un regal de Reis

Si hi ha una raó per la qual treballem és per aportar el nostre gra de sorra a la lectura en català. Dedicar-nos a la LIJ ha estat, des del principi, un objectiu que no podíem desvincular de les visites a les aules. El contacte. Les mirades. Els nervis. 

Durant aquest temps hem pogut conèixer milers i milers de lectors, des dels més joves als més grans. Tots amb un resultat semblant: la sensació de saber que el que fem, que cada esforç que hi esmercem, paga la pena. 

L'última a participar-hi ha estat Gemma Pasqual i Escrivà, autora de la casa amb més de 10 llibres publicats amb nosaltres. A la Gemma la recolzen llibres i llibres, i també quilòmetres i quilòmetres a l'esquena. 

El seu últim llibre, Ningú no és perfecte, és espai de reivindicació, de lluites, i de trencament de tòpics. De resistència. De solidaritat. El futbol solament n'és una excusa.

Enguany hem tornat, de nou, a l'escola Aloma de Barcelona, però també a la Divina Providència de Mataró, i a la biblioteca de Vilassar amb els lectors de l'Institut Pere Ribot de Vilassar de Mar. 

Aquí us en deixem algunes imatges: