Entra | Registra't

Actualitat

La sort: es busca o et troba?Recentment s'ha celebrat l'acte en el qual més persones depenen de la sort: el sorteig de la Loteria de Nadal. Ni el número de la data del naixement de la teva mare, ni la data en la qual es va inundar el teu poble, ni aquest número que és bonic per una estranya raó, ni el projectar-se en el millor dels casos faran que puguis intervenir en la sort.
Hi ha almenys dues formes amb què ens hi podem referir. Una de racionalista que inclou l'aplicació de les lleis de la probabilitat en la qual la sort es percep com una qüestió de l'atzar. Hi ha també una altra idea que es basa en creences espirituals o sobrenaturals que realitzen certs rituals i eviten certes situacions per a així esquivar la mala sort. Un mirall trencat, les persones amb gepa, el color groc, la panxa les embarassades, passar sota una escala, tirar sal, un gat negre... et sona una mica de tot això?
Si vols saber i llegir sobre la fortuna, l'atzar, la ventura, el destí... aquest és el teu llibre Sense filtres, ella és la teva autora.