Entra | Registra't

Actualitat

El Krank

L'incansable autora d'Alcoi torna a les llibreries

De la mà de Jollibre, Isabel-Clara Simó torna a publicar dos anys després. L'escriptora valenciana, present al panorama literari des de 1983, és un dels referents per a qualsevol lector. Ara, ens presenta "El Krank", una història d'una qualitat exquisida. Després de la mort de la seva mare, en Ramon se'n va a viure a casa dels avis. Però, un cop allà, descobreix que s'hi amaga un misteri que el durà a un món desconegut per a ell, i del tot mitològic, una altra realitat que li farà canviar la manera de veure moltes coses.

Així, Isabel ens presenta una barreja de literatura juvenil amb mitologia que encantarà els lectors. Escrit amb el seu estil tan personal i àgil, hom pot veure l'evolució estilística i la facilitat de l'autora per a adaptar-se a nous formats com la literatura per a joves. 

Enguany, a més a més, rep el Premi Trajectòria Plaça del Llibre 2018, així com ja va guanyar el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, Premi Sant Jordi de novel·la, Creu de Sant Jordi, Crítica dels Escriptors Valencians o el Premi Jaume Fuster dels Escriptors en Llengua Catalana. Una carrera farcida de premis que volem donar a conèixer encara més amb aquesta nova publicació. 

Gràcies, Isabel. Per la confiança i per ser una de les referents en la nostra llengua.