Entra | Registra't

Actualitat

Consells per a sobreviure a l'estiu amb nens.


El canvi climàtic és una realitat i aquest estiu promet ser novament un dels més calorosos. Les altes temperatures ens tornen irritables i els nens i nenes no en són una excepció. Amb freqüència el cansament i la calor converteixen un dia fantàstic en família en un de rebequeries i mal humor per part de tots. Per això et deixem alguns consells que podrien millorar les vacances:
1. Dieta lleugera. Opta per esmorzars més fresquets, com poden ser una amanida de pasta, sopes fredes i menjars lleugers. Unes postres fredes són inqüestionables.
2. Recordeu-los que beguin aigua amb freqüència. Sovint es capfiquen tant en el joc que obliden hidratar-se.
3. No oblidis la crema solar de ràpida absorció. Si els protegeixes durant el dia, no patiran les conseqüències de les cremades durant la nit.
4. Un bany abans de dormir i una habitació fresca. La falta d'un bon descans sol ser la clau del nostre mal humor a l'estiu. Si han tingut suficient activitat durant el dia, un bon bany acabarà de relaxar-los i estaran predisposats per a un llarg somni. És important mantenir fresc el dormitori o es despertaran a mitjanit.
5. Aprofita les hores centrals del dia per a fer activitats a casa. Anar al parc o a la platja al matí, gaudir amb els amics al capvespre i refrescar-se a casa en les hores més caloroses. Per a aquestes hores et proposem la millor recepta: un bon llibre i el nostre magazín «llegir en família».

Si esteu buscant idees per a un llarg estiu. A Jollibre teniu propostes que no poden faltar a la vostra biblioteca. Aventures per a viatjar durant hores, molt d'humor i altes dosis de misteri.