Entra | Registra't

Actualitat

A la nostra salut

El 6 d'abril és el Dia Internacional de l'Esport i l'endemà, 7 d'abril, el Dia Mundial de la Salut. Casualitat que tots dos dies estiguin tan a prop? Quan pensem en vida sana és inevitable pensar en esport perquè és un dels hàbits sans que podem adoptar. Es parla dels famosos 12.000 passos que hem de fer cada dia, dels estiraments per no quedar-nos com C3PO, dels 15 minuts d'activitat diària, de triar l'esport que més ens representa, però la fi de tot plegat és mantenir el cos actiu. Aquí van alguns dels beneficis de l'esport. Apunteu-vos-els!

  1. Millora de la salut cardiovascular. El cor és un múscul, i com a tal necessita ser treballat. Sabies que l'exercici regular pot ajudar a millorar la salut general de tot el seu sistema cardiovascular?
  2. Enforteix el sistema immunitari, és a dir, ajuda el cos a emmalaltir-se menys.
  3. Millor la son.
  4. Redueix el risc de patir malalties del cor, accidents cerebrovasculars, diabetis, càncer, colesterol, osteoporosi...
  5. L'exercici també és bo per a la salut mental, ja que pot combatre els sentiments d'ansietat i depressió, aguditzar l'enfocament i millorar l'autoestima.
  6. Ajuda a comprovar el pes. L'activitat física no només crema calories, sinó que també millora el metabolisme a llarg termini.
  7. Millora la força muscular, la resistència i la flexibilitat articular.
  8. Alleuja l'estrès com a estimulant de l'estat d'ànim.

Com a resultat de resumir tots els beneficis anteriors, obtindreu una vida més sana, agradable i durant un temps més àmplia. Tenim més temps per llegir meravellosos llibres com els que us proposem una continuació per convidar a realitzar un esport.