Entra | Registra't

Actualitat

12 + 1 curiositats de l'Arturo Padilla

 1. El meu lloc favorit és el Cap de Creus (Girona) Aquest lloc salvatge em transmet tanta pau que de tant en tant m'instal·lo en un apartament al costat del far per a desconnectar de la meva rutina i escriure.
 2. Tinc un aquari amb un únic peix. És un aquari rectangular de dos-cents litres. En el seu moment estava ple de peixos, però s'han anat morint i només queda un únic supervivent. Es diu Rambo.
 3. Soc molt despistat. És un dels meus pitjors defectes. He perdut tantes vegades la cartera que he perdut el compte, fins i tot dues vegades el mateix dia. Això sí. Gairebé sempre me la retornen.
 4. Estic aprenent a tocar la guitarra. És una assignatura pendent que tenia des de fa molt temps. I aquest 2023 m'ho vaig proposar com a propòsit. He començat amb la guitarra espanyola i un professor particular m'imparteix les classes.
 5. M'encanta viatjar. És un dels meus majors plaers. El meu somni seria fer la volta al món durant quatre mesos. Ara bé, cal estalviar!
 6. Em guanyo la vida com a escriptor. Després de molts anys compaginant-ho amb la docència, per fi puc dedicar-me plenament a l'escriptura.
 7. Soc molt dormilega. Sempre em poso tres alarmes en el telèfon per a despertar-me, ja que les primeres dues les apago inconscientment (o potser no tant)
 8. De petit volia ser pintor. En primària m'encantava dibuixar i pintar. M'imaginava pintant en el meu propi estudi de pintura per a guanyar-me la vida.
 9. Nedo dues o tres vegades per setmana. Encara que reconec que no soc massa esportista, m'obligo a nedar per a mantenir-me en forma i buidar-me quan porto molta estona escrivint.
 10. Vaig dormir una nit al carrer. Volia documentar-me per a escriure una novel·la centrada en la vida d'un indigent i no se'm va ocórrer millor manera que dormint una nit d'estiu en un banc. I vaig sobreviure!
 11. Amb un cafè soc feliç. La felicitat està en els petits plaers. Quan em prenc un cafè als matins, m'activo i em sento la persona més feliç del món.
 12. Soc jurat del premi Jordi Sierra i Fabra. Aquest premi literari, destinat a joves menors d'edat, va ser el que vaig guanyar amb setze anyets. Ara, tinc el privilegi de ser membre del jurat.
 13. Solter i sense compromís. Estic solter, viu sol en un poble prop de Barcelona i m'agradaria formar una família en un futur.